T: 020 214 9005 | @: info@puresoftware.nl

Webapplicaties

Webapplicatie development (Symfony)

Alles wat je nodig hebt voor een succesvolle webapplicatie.

Van idee tot werkelijkheid

Applicaties schieten tegenwoordig als paddenstoelen uit de grond. De ideeën zijn er in overvloed en er wordt dagelijks gewerkt aan het realiseren hiervan. Wellicht heeft u zelf een goed idee voor een nieuw soort applicatie, maar weet u niet zo goed hoe u dit kunt ontwikkelen? Of heeft u al wat geprobeerd, maar lukte het niet met WordPress, OpenCart of Magento? Geen zorgen, bij Pure Software kunnen we uw concept tot werkelijkheid maken.

Werkwijze

Met onze jarenlange ervaring staan we voor u klaar om een oplossing op maat te bieden. Wij werken met het Symfony2 PhP-framework waarmee we op korte termijn krachtige systemen kunnen ontwikkelen, zoals voorraadbeheersystemen. We gaan samen met u eerst in kaart brengen welke wensen u heeft en zullen hier een offerte voor opstellen. Zodra u hiermee akkoord gaat, beginnen we met de ontwikkeling van de applicatie. We houden u constant op de hoogte en u kunt bijsturen waar nodig. Wanneer alles klaar is, heeft u de applicatie volledig tot uw beschikking en kunt u altijd bij ons terug komen voor vragen en ondersteuning.

Zie uw applicatie tot leven komen

Bij Pure Software staan we graag voor u klaar om uw applicatie tot leven te wekken. Omdat deze ontwikkeling puur maatwerk is, hebben we verscheidene betaalmogelijkheden. U kunt per uur betalen of we kunnen een vaste prijs voor u bepalen. Neem vrijblijvend contact met ons op om een offerte aan te vragen en de mogelijkheden in kaart te brengen.

Wat kan ik met een webapplicatie?

“Een webapplicatie is, zoals de naam al verklapt, een applicatie/systeem die online op het internet bereikbaar is. Denk hierbij aan tijdsregistratie systemen, facturatie systemen, voorraadbeheer systemen. Je kan het zo gek maken als je wilt, het is namelijk compleet op maat ontwikkeld!”

Neem nu contact op

Heeft u vragen over één of meerdere diensten van ons? Neem dan contact met ons op.

T: 020 – 2442 981
@: info@puresoftware.nl