T: 020 214 9005 | @: info@puresoftware.nl

Support & Onderhoud

Support & Onderhoud

Alles wat je nodig hebt voor een succesvolle website.

Onderhoud en advies

Een website onderhouden kost veel tijd en vraagt veel technische kennis. Het zal duidelijk zijn dat deze taak niet voor iedereen is weggelegd. U wilt wel graag dat uw website of webshop goed blijft draaien en met de nieuwste ontwikkelingen meegaat. Het zou zonde zijn als u klanten verliest vanwege een slecht functionerend product. Bij Pure Software bieden we u graag de oplossing door dit onderhoud u uit handen te nemen.

Hoe werkt het?

Als eerste stap gaan we met u kennismaken en in kaart brengen hoe uw website of webshop eruit ziet en technisch in elkaar steekt. We stellen hierna een op maat gemaakte offerte op, waarmee u een helder overzicht hebt van het onderhoud dat we voor uw bedrijf kunnen doen. Zodra u hiermee akkoord gaat, gaan we voor u aan het werk. We kunnen u een goed functionerende website garanderen en bieden extra advies waar nodig. Hiernaast zitten kleine tekstwijzigingen en het updaten van uw CMS en plug-ins zelfs bij de prijs inbegrepen.

Wilt u een goed functionerende website?

Als u belang heeft bij een website of webshop die goed functioneert en met de laatste ontwikkelingen meedoet, dan kunt u het beste met ons vrijblijvend contact opnemen. We staan u graag te woord om te ontdekken welk onderhoud en advies het beste bij uw onderneming past. Neem vandaag nog contact op en ervaar de meerwaarde van echte kwaliteit.

Waarom is een website onmisbaar?

“Tegenwoordig maakt bijna iedereen gebruik van het internet. De wereld digitaliseert. Een informatieve website is uw digitale visitekaart. Altijd vindbaar, altijd bereikbaar. En ook nog eens vele malen goedkoper dan ouderwets adverteren.”

Neem nu contact op

Heeft u vragen over één of meerdere diensten van ons? Neem dan contact met ons op.

T: 020 – 2442 981
@: info@puresoftware.nl