T: 020 214 9005 | @: info@puresoftware.nl

Google G Suite (zakelijk e-mail)

Google G Suite (zakelijk e-mail)

Alles wat je nodig hebt voor een succesvolle website.

Het belang van e-mail

Wanneer was het de laatste keer dat u een brief op de post heeft gedaan? De kans is groot dat uw briefcontact tegenwoordig bijna alleen nog maar via e-mail gaat. Het is in deze tijd ondenkbaar om niet bereikbaar te zijn via e-mail. Dit geldt nog eens dubbel voor een onderneming. Het is heel gemakkelijk om gratis een e-mail adres aan te maken, maar hoe kunt u dit het beste voor uw bedrijf inzetten?

Een zakelijke uitstraling

Bij Pure Software begrijpen we het belang van een professionele uitstraling. U wilt immers goed overkomen op de klant en deze overhalen tot aankoop. Een zakelijk e-mail adres draagt hier een essentieel steentje aan bij. Daarnaast wilt u dat uw e-mail service goed werkt en altijd bereikbaar is. Dankzij Google Apps for Work kunnen we deze service voor u garanderen. Samen met Google kunnen we u een stabiele omgeving bieden voor al uw zakelijk e-mail verkeer en daar uw eigen domeinnaam aan koppelen. Uw zakelijke uitstraling komt hiermee meteen tot zijn recht met een e-mail adres zoals info@uwbedrijfsnaam.nl.

Gemakkelijk en snel

We kunnen voor u relatief gemakkelijk en snel een zakelijk e-mail adres en omgeving klaarmaken. Bent u benieuwd naar wat het voor uw bedrijf kan betekenen? Laat het ons dan weten via de telefoon en e-mail en we gaan samen met u kijken naar de mogelijkheden. We staan u graag te woord.

Waarom is een website onmisbaar?

“Tegenwoordig maakt bijna iedereen gebruik van het internet. De wereld digitaliseert. Een informatieve website is uw digitale visitekaart. Altijd vindbaar, altijd bereikbaar. En ook nog eens vele malen goedkoper dan ouderwets adverteren.”

Neem nu contact op

Heeft u vragen over één of meerdere diensten van ons? Neem dan contact met ons op.

T: 020 – 2442 981
@: info@puresoftware.nl