T: 020 214 9005 | @: info@puresoftware.nl

Copywriting (tekstschrijver)

Copywriting (tekstschrijver)

Alles wat je nodig hebt voor een succesvolle website.

Wat heb ik aan een website?

Een bedrijf zonder een website is tegenwoordig niet meer denkbaar. 94% van de Nederlandse bevolking maakt gebruik van het internet en dit aantal zal alleen nog maar gaan groeien. Wanneer uw onderneming online niet te vinden is, laat u heel veel klanten en mogelijkheden liggen. Een professionele website is de ideale manier om uw bedrijf aan de wereld te tonen en te promoten. Pure Software gaat graag voor u aan de slag om aan de hand van uw wensen een complete website van begin tot eind te ontwikkelen. Hierbij werken we met WordPress, waardoor u zelf te allen tijde de inhoud kunt aanpassen.

Wat is WordPress?

WordPress is een open source web blog software pakket. Dit software pakket maakt het mogelijk om verschillende wijzigingen door te voeren. Wijzigingen aan de huisstijl, de tekst en nog veel meer. Op basis van uw eisen zullen wij met dit pakket uw unieke website realiseren. We houden u constant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en u kunt meekijken en bijsturen indien nodig. We ontwikkelen de website altijd responsive, wat betekent dat het zich aanpast aan het apparaat waarop het bekeken wordt. De website ziet er dan op een computerscherm bijvoorbeeld anders uit dan op een mobiele telefoon.

Laat vandaag nog een professionele website maken

Zoals u kunt zien kunnen wij een professionele website voor u van top tot teen verzorgen. We zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent. Pure Software biedt u hiernaast nog zeer goede nazorgcontracten aan om alles goed te onderhouden. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat Pure Software voor u kan betekenen.

Waarom is een website onmisbaar?

“Tegenwoordig maakt bijna iedereen gebruik van het internet. De wereld digitaliseert. Een informatieve website is uw digitale visitekaart. Altijd vindbaar, altijd bereikbaar. En ook nog eens vele malen goedkoper dan ouderwets adverteren.”

Neem nu contact op

Heeft u vragen over één of meerdere diensten van ons? Neem dan contact met ons op.

T: 020 – 2442 981
@: info@puresoftware.nl